LIEVE DROMER

Hi, ik ben Maroucha, founder van Creative Studio MAYA! Creëren is mijn thuis, tekenen & schilderen mijn grootste passie. Ik zet mijn creativiteit, passie en inspiratie graag in om de wereld meer begrijpelijk, zachter, inspirerend en magisch te maken en samen te kunnen groeien, onderweg naar de allermooiste dromen.


Niets is fijner dan te doen wat je het allerliefste doet, dan aandacht en energie te geven aan jouw grootste dromen, toch? Ik ga graag met deze creatieve dromers onderweg naar hun allermooiste dromen, met prachtige analoge aquarel illustraties voor hun droomboek bijvoorbeeld, een magisch handgeschilderde portretillustratie van het liefste uit hun leven of een uniek en op maat gemaakt Droomplan voor hun on- en offline aanwezigheid.

Foto: Bouwina Kant Fotografie

is er voor al jouw creatieve dromen.

Foto: Bouwina Kant Fotografie

Naast alle creatieve bezigheden, ben ik moeder van een prachtige dochter. Na mijn ervaringen met de zwangerschapsaandoening Hyperemesis Gravidarum (HG), zet ik mij in voor zwangeren - hun omgeving en zorgprofessionals - die te maken krijgen met HG. Dit doe ik onder andere in mijn functie als bestuurslid van Stichting ZEHG en als illustrator van een prachtig Nederlandstalig kinderboek over HG. 'Mama is het spuugzat!' werd in augustus 2022 gepubliceerd door Uitgeverij Bijzonder.


Per toeval kwam ik na een mooi avontuur als event manager voor Stichting ZEHG in 2019, in de wereld van digitale vormgeving, sociale media en content creation terecht, waarna ik in een stroomversnelling deze wereld ontdekte en mijn vormgevings-skills in sneltreinvaart ontwikkelde. Op de pagina 'Content Creation voor dromers' lees je meer over de Droom-pakketten die ik aanbied voor creatieve dromers.


Hoe kan ik jou ondersteunen om jouw mooiste dromen tot leven te brengen?